Bežecké a športové kempy

Šport je naša vášeň a organizovanie zábava a zároveň práca. Spolupracujeme s cestovnými kanceláriami a hotelmi na Slovensku aj v zahraničí. Ako jedni z mála na Slovensku dokážeme vyrobiť športové kempy s profesionálnymi trénermi na kľúč. 

Bežecké kempy

Či už na Slovensku alebo v zahraničí organizujeme kvalitné bežecké kempy v krásnej prírode. Tréningy sú vedené profesionálnymi trénermi ktorí sa počas celého pobytu zameriavajú na zlepšovanie bežeckej techniky a správnu prípravu. Počas kempu máte možnosť zoznámiť sa s novými ľuďmi, ktorí zdieľajú rovnakú záľubu a dozviete sa mnoho informácii ktoré Vám pomôžu k žiadanému progresu. 

Športové kempy

Prostredie podobné ako pri bežeckých kempoch s pridaním rôznych doplnkových športov ako plávanie, bežky, bicykel, či turistika. Snažíme sa aby ľudia spoznali športy, ktoré im boli doteraz cudzie, alebo sa v nich chcú zdokonaliť. 

Zahraničné bežecké zájazdy

Absolvovali sme mnoho zahraničných behov, ktorými sme sa inšpirovali aj pri organizovaní našich akcii. Atmosféra, organizácia a neopozerané okolie je to čo chceme dopriať aj Vám. V spolupráci s cestovnou kanceláriou Runtour (operátor-Obehnisvet) Vám zorganizujeme na kľúč celý zájazd tak, aby ste si ho naplno užili.